Sobre nosaltres

TDT.jpg

Introducció de l'empresa
Wuxi Huake màquina equips Co, Ltd és que una empresa d'alta tecnologia especialitzada en investigació, desenvolupament i fabricació de plataforma suspès, construcció d'elevació i pal escalada plataforma. Ens han qualificat laboratori avançada CNC fabricació centre i equips d'inspecció molt acurada, centre de disseny CAD professionals i especialistes. El nostre producte té set les patents nacionals i molt apreciada pels clients de molts països europeus i americans.
Els nostres productes van ser certificats per CE, UL, GOST-R, que garanteixen la qualitat dels productes. Al mateix temps, ens han establert relació comercial i tècnic de cooperació amb Alemanya, Amèrica, Anglaterra, Rússia, Espanya, Itàlia, etc.
Sèrie de producte
Som un de la major plataforma suspès, elevació i pal escalada fabricants de plataforma a la Xina, la construcció
La plataforma suspès fabricat per la nostra empresa té la sèrie completa, incloent ZLP150, ZLP200, ZLP300, ZLP500, ZLP630, ZLP800 i ZLP1000. (Tensió de potència industrial: monofàsic 110V, 220V; trifàsic 220 v, 380V, 415V etcètera). La longitud màxima plataforma és 15 metres.
Es pot ajustar l'elevador edifici tenim SC100TD, SC100/100TD, SC200TD, SC200/200TD, velocitat de 0-96m/m, tenim cus Motor, Motor de Xina, Nord Motor;
La plataforma escalada pal, tenim SCP230 / 9D, SCP230 dentada 12D, SCP230/24S, es poden fer SCP230/30, la capacitat de 1-4tons, elevació alçada pot ser màxima 200m
Per a qui servim
Lloc de construcció, mur cortina, exterior i construcció de decoració d'interiors.
Realitat i visió
Amb tecnologia innovadora, equips de fabricació avançades, mètodes d'Inspecció completa i equip directiu primera categoria professional, la nostra empresa sincerament us amb productes de gran qualitat i considerat servei postvenda.
Els productes són molt populars al llarg de la Xina i desenes d'un altre països i regions com el sud-est asiàtic, Europa, Àfrica, Amèrica del Nord, Amèrica del Sud i l'Orient i així successivament. Nostre rendiment anual és d'uns 12000 conjunts, dins del qual s'exportava a l'estranger 60%.
Transport
Estem ubicats a Wuxi City de Jiangsu Province, Xina. Això és aproximadament 150 quilòmetres lluny Shanghai port. La nostra empresa gaudeix molt privilegiada situació geogràfica i el transport convenient.

Huake Machine Equipment.jpg